H005 Plevier €392.500 v.o.n. einschließlich eigenem Grund (exkl. MwSt.)

02

Gelegen op het schilderachtige Bungalowpark Dirkshoeve, omgeven door weelderig groen en rustgevende natuur presenteren wij u deze zeer charmante recreatievilla met 2 slaapkamer en 2 badkamers, perfect ontworpen om u een oase van rust en plezier te bieden. De villa is met zorg ontworpen en met oog voor detail gebouwd, waardoor u zich onmiddellijk thuis zult voelen in een sfeer van luxe en comfort. Of u nu op zoek bent naar een weekendje weg, een vakantie met familie en vrienden, of gewoon een toevluchtsoord om te ontspannen, deze recreatievilla biedt alles wat u maar kunt wensen.

Met alles gelijkvloers biedt de villa Plevier, op een netto gebruiksoppervlak wonen van 65m2, rust, ruimte en ontspanning voor vier personen. De villa heeft een fijne, ruime living die heel natuurlijk overgaat in het terras en de tuin. De lichtstraat in het verspringende dak geeft de villa een extra dimensie. Er zijn twee flinke slaapkamers en twee badkamers. Elke badkamer is direct vanuit een slaapkamer toegankelijk.

De villa biedt het hoogste niveau op het gebied van duurzaamheid door hoogwaardige isolatie en gasloze warmtevoorziening door middel van een warmtepomp in combinatie met een warmteterugwininstallatie (WTW). De recreatievilla wordt doeltreffend en op een duurzame manier voorzien van ventilatie, vloerverwarming en warm tapwater. In combinatie met de geïnstalleerde zonnepanelen worden energiekosten tot een minimum beperkt. Met deze installaties wordt het comfort verhoogd, ontstaat een gezonde binnenlucht én wordt er rekening gehouden met het milieu. Kortom, u kunt bij ons bewust en duurzaam recreëren.

Deze villa biedt niet alleen een fantastische plek om te ontspannen, maar ook een uitstekende investeringsmogelijkheid voor verhuur als u dat wenst. Op korte afstand zijn voorzieningen zoals, Golfbaan, zwembad, supermarkt, café en restaurants te vinden.

De genoemde prijs is inclusief eigen grond (perceel 005 is 440m2) en exclusief btw. De recreatievilla is uitgevoerd met de standaard keuken, sanitair en betegelde sanitaire ruimten. Verder is deze voorzien van de volgende meerwerkopties:
- Gevels bekleed met steenstrips
- Afwerking binnenwanden met Brander Briljant
- Deels betegelde bijkeuken
- Lichtpakket (inbouwspots/dimmers)
- Vorstvrije buitenkraan

Daarnaast is de woning reeds voorzien van een hoogwaardige PVC laminaatvloer en mooie raambekleding in de vorm van inbetween gordijnen en horizontale jaloezieën. Tevens is de tuin aangelegd met gazon, pad rondom de woning, terras en parkeerplaats.

Optioneel: complete inrichting als aanwezig (prijs n.t.b.)

 

Wenn Sie weiter an dieser Ferienvilla interessiert sind, kontaktieren Sie uns bitte für Informationen über die Parkgebühren und um einen Besichtigungstermin zu vereinbaren.