Het park

Midden in het dorp Dirkshorn ligt Bungalowpark Dirkshoeve, een rustig en ruim opgezet park met veel groen. Op een terrein van 7 hectare staan 100 recreatiewoningen elk op een afgescheiden perceel grond met een oppervlakte variërend van 200 tot 800 m2. Er is ruimte voor meer recreatiewoningen. Op dit moment worden er door Dirkshoeve nieuwe recreatiewoningen gebouwd. Voor meer informatie zie nieuwbouw.

Lijsterbes parkeren

De recreatiewoningen variëren in bebouwd oppervlak tot 100 m2 en zijn geschikt voor bewoning door 2 tot 8 personen. Bij elke woning is het terras op het zuiden gericht waardoor er optimaal genoten kan worden van de zon.

Op Bungalowpark Dirkshoeve bestaat niet de verplichting tot verhuur. De recreatiewoningen kunnen dan ook volledig voor privégebruik worden aangehouden. Het is de keus aan de eigenaar om de recreatiewoning wel of niet te verhuren. Verhuur van de recreatiewoning vindt plaats via Bungalowpark Dirkshoeve.

Wij verwelkomen op ons park vooral veel jonge gezinnen en ouderen die van de rust komen genieten. Zij waarderen de ontspannen omgeving en de centrale ligging als uitvalsbasis voor vele gezellige uitstapjes.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt in het dorp. Hier kunt u ook op zondag verse broodjes halen. Verder vindt u in het dorp een dorpscafé en een snackgelegenheid. In Schagen (5 km) kunt u uitgebreid winkelen. Hier vindt u tevens diverse restaurants en gezellige terrasjes waar u heerlijk kunt genieten.