Verhuur

Voor een vakantie of voor een langere periode* (bv. ter overbrugging bij het wachten op een nieuwe woning) kunt u op Dirkshoeve recreatiewoningen huren. Op dit moment verhuren wij recreatiewoningen welke geschikt zijn voor 4 of 6 personen. Omdat de recreatiewoningen eigendom zijn van particuliere eigenaren verschilt de aankleding en inrichting per woning.

De woningen zijn voorzien van een CV-installatie of warmtepomp, keuken, badkamer en internet & televisie. De recreatiewoningen staan elk op een afgescheiden perceel. Honden** zijn op het park toegestaan (max. 1 hond per woning), echter niet alle huiseigenaren staan honden in hun woning toe.

*Informatie betreffende verhuur voor een langere periode kan aangevraagd worden via het Contactformulier.

**Het op Bungalowpark Dirkshoeve houden van een hond die voorkomt op de lijst van hoog-risico honden of die overlast aan parkbewoners veroorzaakt is niet toegestaan.

20230628_142753

Type Grutto

Te huur, nieuwe luxe 6 persoons recreatievilla. Recreatievilla Grutto biedt een surplus aan ruimte. Keuken, eetkamer en living vloeien in...
Lees meer
Forsythia

Type Forsythia

Deze pagina geeft u informatie over de mooie houten recreatiewoningen type Forsythia welke op Bungalowpark Dirkshoeve te huur zijn. Inrichting...
Lees meer