Verhuur

Voor een vakantie of voor een langere periode (bv. ter overbrugging bij het wachten op een nieuwe woning) kunt u op Dirkshoeve recreatiewoningen huren. Op dit moment beschikken wij voor de verhuur over recreatiewoningen welke geschikt zijn tot 4 personen. Omdat de recreatiewoningen eigendom zijn van particuliere eigenaren verschilt de aankleding en inrichting per woning.

De recreatiewoningen zijn voorzien van gasverwarming of CV-installatie, keuken, badkamer en internet & televisie. De recreatiewoningen staan elk op een afgescheiden perceel. Honden* zijn op het park toegestaan (max. 1 hond per woning), echter niet alle huiseigenaren staan honden in hun woning toe.

Op dit moment kunt u alleen het onderstaande woningtype reserveren voor uw vakantie.

*Het op Bungalowpark Dirkshoeve houden van een hond die voorkomt op de lijst van hoog-risico honden of die overlast aan anderen veroorzaakt is niet toegestaan.

Forsythia

Klasse II – type Forsythia

Deze pagina geeft u informatie over de mooie houten recreatiewoningen type Forsythia welke op Bungalowpark Dirkshoeve te huur zijn. Onderstaand...
Lees meer

Tarieven 2021

Voor een verblijf langer dan 2 weken (tot maximaal 6 maanden) gelden andere tarieven. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Genoemde prijzen zijn exclusief bijkomende kosten.

Bijkomende kosten

Bij aankomst te voldoen

Kortingen

Bovenstaande kortingen gelden op de huurprijs, niet op bijkomende kosten.
Kortingen zijn niet geldig in combinatie met aanbiedingen.
Maximale korting 20%.

Toelichting

De verblijfskosten zijn inclusief boeking, gebruik van keuken- en bedlinnen, verbruik van water en energie, parkeren van 1 auto en eindschoonmaak.

In de recreatiewoningen mag niet worden gerookt en niet gefrituurd (ook geen gourmet etc.).