Het park

Midden in het dorp Dirkshorn ligt Bungalowpark Dirkshoeve, een rustig en ruim opgezet park met veel groen. Op een terrein van 7 hectare staan op dit moment 100 recreatiewoningen, elk op een afgescheiden perceel grond met een oppervlakte variërend van 200 tot 800 m2. Er is ruimte voor meer woningen. Op dit moment worden door Dirkshoeve nieuwe recreatiewoningen gebouwd. Voor meer informatie zie nieuwbouw.

bungalowpark het park

De recreatiewoningen variëren in bebouwd oppervlak van 45 tot 100 m2 met een inhoud van 120 tot 350 m3 en zijn geschikt voor bewoning door 2 tot 8 personen. Bij elke woning is het terras op het zuiden gericht waardoor er optimaal genoten kan worden van de zon.

Op Dirkshoeve bestaat niet de verplichting tot verhuur. De recreatiewoningen kunnen dan ook volledig voor privégebruik worden aangehouden. Het is de keus aan de eigenaar om de woning wel of niet te verhuren. Eventuele verhuur van de woning vindt plaats via Bungalowpark Dirkshoeve.

Wij verwelkomen op ons park vooral veel jonge gezinnen en ouderen die van de rust komen genieten. Zij waarderen de ontspannen omgeving en de centrale ligging als uitvalsbasis voor vele gezellige uitstapjes.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt in het dorp. Hier kunt u ook op zondag verse broodjes halen. Verder vindt u in het dorp een dorpscafé en een snackgelegenheid. In Schagen (5 km) kunt u uitgebreid winkelen. Hier vindt u tevens diverse restaurants en gezellige terrasjes waar u heerlijk kunt genieten.