Klasse II – type Forsythia

Deze pagina geeft u informatie over de mooie houten recreatiewoningen type Forsythia welke op Bungalowpark Dirkshoeve te huur zijn.

Onderstaand treft u een impressie van deze recreatiewoningen. Voor verdere informatie over of het reserveren van een recreatiewoning kunt u ons bereiken via het contactformulier.

Graag tot ziens op Dirkshoeve!

Forsythia Forsythia-keuken Forsythia-keuken Forsythia-woonkamer Forsythia-eetkamer Forsythia-slaapkamer Forsythia-badkamer Forsythia Forsythia Forsythia Forsythia Forsythia speeltuin

Inrichting van de recreatiewoningen.

De indeling van de woningen omvat een woonruimte met open keuken, twee slaapkamers en een gecombineerde douche/toiletruimte. De toiletruimte/badkamer is geheel betegeld en voorzien van een hangend toilet met duoblok, douchecabine, een wastafelcombinatie en een handdoekradiator. De open keuken in hoekopstelling is voorzien van koelkast, gasfornuis en combimagnetron en is deels betegeld.

De lichte woonkamer is ingericht met meubelen die voor een gezellig uitstraling zorgen. De grootste slaapkamer beschikt over 2 eenpersoons bedden (80×200) en er staat een hang-legkast. De tweede slaapkamer beschikt over een royaal stapelbed (90×200). Ook in deze slaapkamer staat een hanglegkast.

De zeer rustig gelegen recreatiewoningen zijn omgeven door een tuin met grasveld en een terras op het zuiden. Op het terras staat een 4-persoons tuinset met parasol.